Ввійти
Забули пароль? | Зареєструватися

Підписка
на блог
Ваше ім'я*

Email*



Замовити
дзвінок

Ви можете вказати свій номер телефону і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом..










Розкажіть друзям

Регулювання двері на Джилі МК-Крос

Багатьом власникам китайських автомобілів доводилося стикатися з тим, що вітчизняні автосалони не роблять передпродажну підготовку на тому рівні, на какм нам би хотілося. Часто зустрічаються недотягнені болти або гайки, невідрегульоване зчеплення або ручник, і навіть не затиснуті болти клапанної кришки двигуна. На жаль, така реальність несерйозного ставлення продавця до автомобілів з Китаю. І тим, хто купував Джилі Мк-Крос, так само напевно доводилося з цим стикатися.

тим, хто купував Джилі Мк-Крос, так само напевно доводилося з цим стикатися.

 

Сьогодні піде мова про одній поширену проблему: невідрегульовані двері на автомобілі цієї моделі. Втім, просісти або розхитатися вони можуть не лише у процесі доставки машин з Китаю, але і при інтенсивній експлуатації. Особливо, якщо авто використовується як корпоративний вид транспорту або таксі. Але відрегулювати двері на Джилі МК-Крос можна і самому. І зробити це легко, швидко і без сторонньої допомоги. Для цього знадобитися штатний домкрат (кожен автомобіль комплектується з заводу), підставка у вигляді звичайного цегли, ганчірка і звичайний ріжковий ключ на 12 мм.

відрегулювати двері на Джилі МК-Крос можна і самому

 

  1. Ключем на 12 відпускаємо два болта кріплення верхньої петлі. Вони знаходяться на самих дверей, з торця з боку стійки.
     
  2. Аналогічно відпускаємо болти кріплення нижньої петлі. Двері при цьому опуститься в крайнє нижнє положення – просяде.

    Ключем на 12 відпускаємо два болта кріплення верхньої петлі

     
  3. Встановлюємо під нижній кут двері підставку, на неї виставляємо домкрат, на лапу домкрата кладемо ганчірку і піднімаємо до тих пір, поки ребро двері не потрапить в проріз домкрата. Ганчірка в даному випадку потрібна для того, щоб не пошкодити лакофарбове покриття.

    Встановлюємо під нижній кут двері підставку, на неї виставляємо домкрат

     
  4. Продовжуємо піднімати домкрат до тих пір, поки двері максимально не підніметься на петлях. Причому, робити це потрібно без фанатизму: як тільки двері припинила підніматися – ґвалтувати її не потрібно.
     
  5. Затискаємо ключем на 12 всі чотири болта кріплення петель. Причому, це можна робити в довільному порядку.
     
  6. Перевіряємо закривання дверей і стан зазорів: вони повинні бути рівномірними.

    Перевіряємо закривання дверей і стан зазорів:

     
  7. Якщо зазори вийшли з перекосом вгору, підставляємо домкрат, знову його викручуємо до упору (разом з дверима), трохи послаблюємо болти, трохи опускаємо домкрат (зазвичай – не більше чверті обороту гвинта) і затискаємо болти тому.
     

Звичайно регулювання виходить з першого разу: як правило, двері підганяються при установці так, щоб крайня верхня точка їх кріплення відповідала правильному положенню. Якщо у вас так і вийшло, то пункт 7 вам просто не знадобитися. Удачі на дорогах!
 

Відео взято з популярного відеохостингу youtube.com
Постійне посилання на джерело - https://www.youtube.com/watch?v=mLlHnpZ7s6M        

» Всі статті

Поділіться Вашими враженнями про ремонт "Регулювання двері на Джилі МК-Крос"

Відгуки: 0






Стойка стабилизатора Tiggo, CTR (CLT-70) задняя правая (-2916040) Чери Тиго Стойка стабилизатора Tiggo, CTR (CLT-70) задняя правая (-2916040)

Код: t11-2916040-ctr

501
Блок управління кондиціонером (оригінал) Chery ЗАЗ Форза Блок управління кондиціонером (оригінал) Chery

Код: A13-8112010

3252
Штовхач клапана регулювальний Джили СК Штовхач клапана регулювальний

Код: 1086001194-550

148
Мотор склопідіймача "CRB" LANOS правий 96430356 13046122 (шестер.) 13046-F1022 Мотор склопідіймача "CRB" LANOS правий 96430356 13046122 (шестер.) 13046-F1022

Код: 96430356-CRB

678
.