Ввійти
Забули пароль? | Зареєструватися

Підписка
на блог
Ваше ім'я*

Email*



Замовити
дзвінок

Ви можете вказати свій номер телефону і наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом..










Ремонт китайських авто Джилі, Чері та Емгранд


1 2 3 4 5 >>>

Блог Джилі 24 пропонує вам найкращі рекомендації по ремонту китайських автомобілів. Слід памятати, що у машин Geely невисокий сервісний пробіг між заміною масла і ремонтом ходової частини.

Так, керівництво по ремонту та експлуатації, рекомендує міняти її не рідше, ніж через 7,5 тисяч кілометрів, а в ідеалі – через пять. Але, тим не менш, двигуни на них цілком надійні і легко обслужіваемость. Заміна ременя ГРМ Джилі проводиться без танців з бубнами і чаклунства.

Відчувається, що мотори мають японські корені: на обидві машини встановлювалися двигуни від Тойота, що випускаються компанією за ліцензії в Китаї. Втім, є і в них кілька слабких місць: ненадійні датчики РХХ, а так само часта заміна термостата з-за його недовговічності.

Минуло вже більш як 10 років з моменту виходу на український ринок китайських автовиробників, а пік інтересу до них трохи зменшився. Так і вижили за цей час тільки найсильніші. Буквально три-чотири марки тільки й залишились в Україні представляти свою країну. Серед таких марок – і компанія Geely.

За цей десятирічний період компанія практично повністю оновила свій модельний ряд. Але саме перша хвиля моделей Geely стала самої продаваної серед своїх одноплемінників. І, до речі, не тільки серед них.

Так, СК двічі була серед лідерів серед всіх легкових автомобілів. Та й МК не особливо далеко від неї пішла. Сьогоднішні автомобілі цієї компанії набагато якісніше і сучаснішою. Відповідно змінилася і цінова категорія, в якій вони виступають. Але, на жаль, і новим моделям не вдалося обійтися без недоліків.

Саме про них описано в нашому блозі з ремонту Джилі своїми руками.

.